Category Archives: Tarot

Nazovite telefon našeg tarot centra
064/651 - 652
ili pošaljite sms sa ključnom riječi
TAROT247 na 888999
(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,7KN/sms)


Tarot centar

Tarot centar

Naš tarot centar je jedinstveno mjesto gdje možete pronaći odgovore na sva vaša pitanja i probleme koji vas muče! Tarot centar je osnovan 2011 godine i vrlo brzo su nam se pridružili vrhunski stručnjaci iz svih područja alternative koji su utkali svoje znanje u rad našeg tarot centra. Bilo da je u pitanju astrologija, tarot, gatanje, bioenergija, reiki, visak ili neka druga tehnika vrhunski djelatnici našeg tarot centra će vam pomoći odgovarajućom tehnikom i sigurno riješiti vaš problem. Zato s povjerenjem nazovite naše stručnjake i tarot majstore putem našeg tarot telefona i budite opet sretni i uživajte u životu. Za naš tarot centar nema problema koji je neriješiv stoga ne oklijevajte. Nazovite naš tarot telefon 064/651-652 ili pošaljite sms s ključnom riječi TAROT247 na 888999 (Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,7KN/sms). Naši tarot majstori vas očekuju 0-24 sata, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. To je tarot centar TAROT247!

tarot

Tarot karte

Tarot karte

Tarot karte su špil od sedamdeset i osam karata koje se u raznim krajevima Europe koristi od sredine 15. stoljeća za igru i predviđanje sudbine. Sastoji se od pedeset i šest igračih karata (Mala Arkana), kakve se koriste za igranje širom Europe i od posebnih dvadeset i dva komada (Velika Arkana). U tim brojevima okultisti nalaze određenu simboliku uspoređujući broj karata Velike Arkane sa hebrejskim alfabetom koji se sastoji od dvadeset i dva slova i nekim hramovima koji imaju pedeset i šest stepenica. Mala Arkana podijeljena je na četiri jednake grupe poznate kao karo, herc, tref i pik. U svakoj od ovih grupa nalazi se po deset karata kojima su pridodane i karte Kralja, Kraljice, Viteza i Paža. Mnogi okultisti koriste samo karte Velike Arkane za gatanje, dok karte Male Arkane vide samo kao igrače karte. Postoji više različitih stilova karata, a najrašireniji su egipatski, francuski i ciganski, jer su najbliži izvornim kartama. Također, razlikuju se tri osnovna kupa karata:Klasični tarot – Najvažniji klasični kupovi karata su: stari firentinski minchiate, Manatijev tarot, stari sicilijanski tarot i Tarot de Marseille. Privatizirani špil – Od privatiziranih špilova izdvajaju se: “Mea Vita tarot” Viscontijev tarot i tarot karte Salvadora Dalija. Okultni tarot – Etteillin tarot (egipatsko-ciganski), tarot Zlatne zore i Crowleyjev tarot.

tarot karta kocija tarot karta vrag tarot karta papa tarot karta mjesec tarot karta objeseni tarot karta luda tarot karta pravda tarot karta pustinjak tarot karta smrt tarot karta snaga tarot karta sud tarot karta sunce tarot karta umjerenost tarot karta svijet tarot karta zvjezde tarot karta kolo srece tarot karta carobnjak tarot karta papisa tarot karta kralj tarot karta kraljica tarot karta ljubavnici

Ljubavni Tarot

ljubav

Ljubav je toliko složen odnos dviju ili više osoba da ponekad samo ljubavni tarot može dati direktne odgovore na niz pitanja.Ljubavni tarot otklonit će vaše sumnje, učvrstiti vaša vjerovanja, potvrditi vaše nade ili pak razriješiti vaše zablude.

Ovo otvaranje Ljubavnog Tarota detaljno objašnjava i predviđa situaciju u osobnom životu sa svim nijansama. Ovo je univerzalno gatanje za sve situacije: voli ili ne voli vas određena osoba, kada će proći usamljenost, da li ćete biti sretni ili ne s tom osobom.

U Ljubavnom tarotu je vrlo bitno postaviti pitanje na pravi način jer ćete inače na nejasno pitanje dobiti nejasan odgovor. Na primjer, ako vas zanima hoćete li i dalje ostati u vezi s trenutnom osobom, bolje je pitati “Kakva je budućnost veze s Ivanom?” nego “Hoću li ostati u vezi s Ivanom?”.

Sustav tarota najbolje djeluje ako se koncentrirate na postavljanje otvorenih pitanja umjesto da postavljate ograničenja.

Kod postavljanja pitanja, nemojte imati prekrižene ruke ili noge. Svoje misli usredotočite i fokusirajte samo na konkretno pitanje, i tek tada zatražite odgovor.

Ljubavni tarot spada u najraširenije i najučinkovitije tarot otvaranje jer vrlo jake emocije pojačavaju energiju potrebnu za proricanje i gatanje.