Category Archives: Ljubavni tarot

Nazovite telefon našeg tarot centra
064/651 - 652
ili pošaljite sms sa ključnom riječi
TAROT247 na 888999
(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,7KN/sms)


Da li ste pronašli srodnu dušu

Pojam srodne duše ima različito značenje. Mi smo multidimenzionalna bića sa dušom koja ima iskustva, koja je proživjela mnoge realnosti u isto vrjeme. Ako smo evoluirali iz istog izvora, postavši od istog kreatora, možemo reći da smo srodne duše iz kojrena.

Srodna duša je ječ koja se koristi da opiše nekog prema kome osjećamo duboku naklonost, prijateljstvo, ljubav, intimnost, seksualnost, kompatibilnost. Srodne duše mogu da imaju različite odnose, da budu u različitim vezama. Oni mogu biti prijatelji, saradnici, učitelji, bilo ko, ko na određeni način ima uticaj na naš život. Oni igraju emocionalnu, spiritualnu, psihičku, mentalnu igru neke nove dimenzije sa nama. Oni mogu da utiču na jednu vezu na pozitivan ili negativan način u zavisnosti od emocionalnog stanja. Svaka osoba koja je u vašoj porodici, familiji, je u stvari vaša srodna duša. Neko pored koga osećamo bliskost i imamo doživljaj da smo na istoj frekvenciji. Nebitno da li je u pitanju ljubavni odnos ili samo prijateljstvo, neke veze izgledaju dublje nego ostale, kao da su oduvek zajedno. Ponekad je to samo tren, a onda kao da se poznajete čitavog života, ali uvek je prepoznatljivo, možda neopisivo lepo ili jezivo. Da li ste vi i ona druga osoba povezani kroz vreme i prostor? Da li se znate od ranije?

Uradite ovaj test i saznajte. Test nema rešenje, sami ćete znati da li ste, ili niste, srodne duše kada pročitate pitanja i na većinu njih odgovorite sa da.

– Kada ste se prvi put sreli da li ste imali doživljaj da se već znate?
– Da li ste vrlo brzo postali bliski i osećali da ne postoje prepreke u vašoj komunikaciji?
– Kada pričate o svojim životima da li razgovor postaje vrlo dubok?
– Da li ponekad zaboravite kako ste se upoznali ili postali bliski?
– Da li ste se zbližili kada ste oboje ili jedno od vas prolazili kroz teške životne situacije?
– Kada ste u svađi da li se brzo pomirite, i/ili bez reči?
– Da li jedno drugom završavate rečenice?
– Da li možete da komunicirate bez reči, kao na primer kada ste na žurci da li znate kada je onaj drugi spreman da krene, a bez reči ili govora tela?
– Da li oboje reagujete u istoj situaciji na isti način?
– Da li imate osećaj da oboje delite iskustva koja zapravo niste doživeli?
– Kada je jedno od vas povređeno ili uznemireno da li onaj drugi to instinktivno zna?
– Da li ste nekada u isto vreme sanjali jedno drugo?
– Da li imate iracionalni strah da ćete izgubiti onog drugog?
– Da li drugi ljudi primećuju i komentarišu vašu bliskost?
– Da li se poznajete duže vreme, više od polovine svog života ili imate takav utisak?
– Da li imate neobična interesovanja ili sposobnosti, kao na primer da volite crvene pistaće ili da imate sposobnost da izgovarate reči unazad – neke posebnosti koje ste imali i pre nego što ste se sreli?
– Da li postoji nešto u očima onog drugog što vam se čini poznato?
– Ako onaj drugi ima nadimak da li imate osećaj da je to i vaš nadimak od prvog trenutka kada ste ga izgovorili?
– Da li ste na prvom susretu privukli jedno drugo iz razloga kojih se sada ne sećate?
– Da li oboje mislite da ste srodne duše?

Sve faze muškog zaljubljivanja

Kako se muškarci zaljubljuju 

Faza 1 – Privlačnost

U ovoj fazi sve se vrti oko fizičkog izgleda i trenutne privlačnosti. Žene moraju da shvate da su muškarci prilično plitki kada se zaljube na prvi loock. Žene se mogu zaljubiti nakon prvog razgovora sa muškarcem, a njih žena može privući samo na osnovu izgleda. Fizički izgled je za njih važna stavka, ali ne mora to biti sveukupni izgled žene. Svaki momak je individua za sebe i ima neke svoje omiljene delove ženskog tela. Jedni vole noge, drugi lice, treći ruke…Ponekad ni ne znaju šta im se tačno sviđa kod nje – ali znaju da ih privlači.

Faza 2 – Dopadanje

Muškarce svakodnevno privuče mnogo žena, ali to ne znači da se u svaku mogu zaljubiti. Ako pored privlačnosti želi i da je stalno viđa i sluša – to znači da ona počinje da mu se sviđa. Muškarac može “juriti” žene na različite načine, ali ako ga ona ne prihvati on će je verovatno brzo zaboraviti. Muškarcima je lako da im se jedan dan svidi jedna, a da je sutradan već zaborave zbog neke druge jer oni prolaze kroz mnogo faza pre nego što uopšte odluče da se zaljube.

Faza 3 – Atraktivnost

Ako atraktivna devojka odgovori na muške “napade” – on ulazi u fazu atraktivnosti. Do ove faze momak može odšetati od devojke kad želi, a da ne oseti bol ili tugu čak i ako ga devojka odbije. Ionako se do tad nije trudio previše niti je stigao da se zaljubi – tako da smatra da nema za čim da žali. Međutim ako devojka pokaže i najmanji znak zainteresovanosti za njega, ili ako muškarac to pretpostavi – on se našao u ovoj fazi – fazi atraktivnosti. On sada odlučuje da je zavodi i da je natera da joj se svidi.

Faza 4 – Impresija

Čak i sada on nije ni blizu da se dublje veže za devojku. Sve što ga u ovoj fazi interesuje je da je natera da joj se svidi. Pokazuje joj svoj potencijal kao partnera, planira sastanke i kupuje joj poklone. Još uvek nije zaljubljen, ali želi da se nešto lepo desi.

Faza 5 – Presuda

Ako muškarac dođe do ove faze počeće da se pita da li bi moglo da se desi nešto više sa tom devojkom . Međutim umesto da se zaljubi sve što ga trenutno zanima je da se ona zaljubi u njega. Ona mu se sto posto sviđa i želi da se zabavljaju, ali je još uvek nesiguran po pitanju svojih osećanja.

Faza 6 – Reafirmacija

Ako je ubedi da se zaljubi u njega – on je srećan čovek. Sviđa mu se kako se situacija odvija…Međutim sve do sad on se nije zapitao da li mu se ona zaista sviđa. Sve do ove faze njegov cilj je bio da se ona zaljubi u njega. Tek kada se to desi, muškarac ozbiljno počinje da razmatra da li želu vezu sa njom. To je sebičan potez, ali ih je tako evolucija naučila: “Ne gubite vreme razmišljajući već tražite što više ženki za širenje semena.” Sada kada je devojka zaljubljena u njega, on se povlači na par dana i razmatra “za” i “protiv” potencijalne veze sa njom. Da li je on zaista voli? Da li će biti srećan sa njom? Da li je to žena koju on želi i koja mu je potrebna?

Faza 7 –Spreman je za ljubav

Ako smatra da je ona ta, u ovoj fazi se konačno zaljubljuje. Sa druge strane, ako donese suprotan zaključak počeće da je izbegava i da gubi interes za nju jer je zbunjen. Žene se često nerviraju zbog načina na koji se muškarci zaljubljuju i još je iritantnije kad znaju da oni prvo nju navedu da se zaljubi pre nego što i pomisle da oni urade isto. Međutim sa tom situacijom se žene moraju pomiriti jer će se tu teško nešto promeniti. Ali ako zaista želite da ga pobedite u njegovoj igri, ne pokazujte mu da vam se sviđa na početku. Pravite jednostavne poteze i neko vreme “tvrdite pazar”.
On će se više truditi oko vas kako bi vas naveo da se zaljubite, a kada vas najzad osvoji neće želiti da vas napušta jer je toliko truda uložio u vas.

Saznajte da li ste sa pravom osobom

U vezama je možda i teže pratiti znake – one koji bi nas upozorili da li ćemo završiti slomljenog srca ili ćemo sa tom osobom ostvariti srećnu budućnost. Baš zbog toga često slušamo “instinkt”, “svoje srce” i savete drugarica i drugova.

Znaci su na sve strane i uglavnom postoje da bismo lakše išli kroz život i manje povređivali sebe i druge. Tako je i u životu i u vezama. Mi vam nudimo neke pokazatelje pomoću kojih ćete znati da li je ta osoba prava za vas ili treba da je se klonite.

4 znaka da ste sa pogrešnom osobom:

1. Špijuniranje – Naravno, hteli mi to da priznamo ili ne, svi ponekad zvirnemo u partnerov telefon, kompjuter, rokovnik…čisto “da vidimo” nešto. Međutim baš ta aktivnost može biti znak da nemate poverenja u osobu sa kojom ste i priznajte sebi zašto se tako osećate.

2. Seks – Prvih par sastanaka se samo ljubite i mazite, ali kada dođe do seksa tada i pritisak raste. Svi se nadamo da je između nas elektricitet, hemija i vatromet; međutim prirodno je da bude i malo čudnih situacija. Dajte šansu seksu neko vreme, ali ako mesecima vidite da vam ne ide u krevetu, najbolje je da krenete dalje.

3. Zavisnost – Ako ste sa osobom koja ima neku vrstu zavisnosti, a vi ne možete da živite sa tom činjenicom – najbolje je da ni ne zalazite dublje u taj odnos. Biti nekom podrška je jedna stvar, ali nekog podržavati u njegovoj zavisnosti – je sasvim druga stvar.

4. Različiti pogledi na budućnost – Kada naučite više o osobi sa kojom ste ušli u vezu, možete doći do zaključka da i nemate toliko zajedničkih stvari i da ona nije prava za vas. Zašto da budete sa nekim ko ne želi iste stvari kao i vi? Nije pošteno da traćite ni svoje, a ni njeno vreme.

4 znaka da ste sa pravom osobom:

1. Samopouzdanje – Samopouzdanje dolazi iznutra, a to se može primeniti i na veze. Ako ste sa osobom i ne brine vas da li će vas prevariti već ste sasvim sigurni u vašu ljubav – to je to.

2. Udobnost – Na početku veze svi želimo da impresioniramo potencijalnog partnera. Nosimo lepu odeću, redovno čistimo stan i dajemo sve od sebe da ostavimo dobar utisak. Međutim kada ta faza prođe, počinjemo da uviđamo i neke stvari koje do tad nismo. Bilo da je reč o dlakama u kupatilu, lenjosti ili nečemu trećem, ako i pored toga želimo da budemo pored te osobe – to je dobar znak da to i treba da uradimo.

3. Komunikacija – Koliko puta smo samo čuli da je komunikacija ključ svake veze? Ona je u isto vreme i jedan od najtežih aspekata veze, ali ako pronađete ritam i uskladite se (ponekad i bez reči) – znajte da ste na pravom putu.

4. Budućnost – Kada pronađete osobu sa kojom delite interesovanja, verujete u iste principe i imate zajedničke planove za budućnost – to je osoba koju bi trebalo da razmotrite kao ozbiljnog kandidata za doživotnog partnera.