Nazovite telefon našeg tarot centra
064/651 - 652
ili pošaljite sms sa ključnom riječi
TAROT247 na 88 55 55
(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,3,72KN/sms)
ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700


Prijateljstvo s duhovima Goetije

Sretnici u posjedu prvog izdanja knjige Tarot and the Magus: Opening the Key to Divination, Magick and the Holy Guardian Angel, britanskog maga i istraživača tarota Paula Hughesa-Barlowa, možda nisu ni svjesni da u svojim rukama trenutno imaju kolekcionarski primjerak čija vrijednost na tržištu prelazi 200 dolara!

Tarot and the Magus

Popularna knjiga Paula Hughesa Barlowa

Naime, knjiga je u potpunosti rasprodana u svim svjetskim knjižarama, a zadnja kopija koja je bila u posjedu autora nedavno je krenula putem Njemačke. Već neko vrijeme zatrpan narudžbama, Barlow je na svojoj web-stranici Supertarot bio primoran objaviti da ih ni on više nema. Trenutno je u pregovorima s izdavačem o eventualnom drugom izdanju, što je tračak nade za sve one koji su je zakasnili kupiti.

Ni sam Barlow nije slutio da će ono što je zamislio kao početnicu tarota prerasti u grimoar i postati apsolutni hit. U čemu je trik? Zašto je baš Tarot and Magus, nekad prodavan za svega 13 funti, u moru publikacija o tarotu, prepoznat kao štivo koje se mora imati?

Divinacijska tehnika koju je Barlow preuzeo od Golden Dawna, odnosno prvu fazu Otvaranja ključa, objasnio je do u detalje i došao do revolucionarnih zaključaka – tarot je prije svega put u siguran rad s duhovima Goetije i duhovima Libera 231. Zla reputacija ovih moćnih duhova, tvrdi Barlow, posljedica je njihovog prizivanja u najmanju ruku inkvizicijskih tehnikama. Magovi kroz stoljeća nisu bili ni svjesni goleme duhovne i magijske moći tarota, iscrpljujući se kompliciranim ritualima ceremonijalne magije koji zahtijevaju dugoročne pripreme, pažljivo izrađene magijske alate, prostor za hram i iznad svega golemu hrabrost. Sada, oboružani samo špilom tarot karata i tajnama divinacijske tehnike Otvaranja ključa, magovima se pruža mogućnost pristupa duhovnim moćima i entitetima koji će s njima htjeti raditi dobrovoljno i pomagati im na njihovom putu duhovne transformacije.

Za one koje magijski rad uopće ne zanima, već samo žele poboljšati vlastiti rad s tarotom, nagrada je u golemom rastu kvalitete tumačenja. Za Otvaranje ključa koristi se čitav špil, no iako to može zvučati zastrašujuće, tumačenje je daleko jednostavnije i preciznije nego što je to moguće s tradicionalnim Keltskim križem. Kamen temeljac je savladavanje Elementarnih digniteta, tehnici koju sam već sam objasnila u prethodnim tekstovima.

No, da spomenem i ono najvažnije, Otvaranje ključa je i spasonosno rješenje protiv razbijanja glave pitanjima jesu li Dvorske karte jedan aspekt vas, određena situacija ili pak neka druga osoba. Vitezovi, Kraljice, Prinčevi i Princeze su uvijek – ljudi! I to ljudi za koje ćete lako saznati rade li uz vas ili protiv vas.

Nazovite telefon našeg tarot centra
064/651 - 652
ili pošaljite sms sa ključnom riječi
TAROT247 na 88 55 55
(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,3,72 KN/sms)
ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700