Nazovite telefon našeg tarot centra
064/651 - 652
ili pošaljite sms sa ključnom riječi
TAROT247 na 88 55 55
(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,3,72KN/sms)
ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700


Kako živjeti tarot

Početnici tarotu najčešće pristupaju tako da kupe špil karata, možda i knjigu, a onda polako i mukotrpno gledaju što im karte poručuju o sebi. Pritom uče značenja karata, a kasnije se odvaže tumačiti i drugima. Kada postanu nešto bolji, često imaju osjećaj da stagniraju, da im znanje i razumijevanje više ne napreduje kao nekad.

U tom trenutku potrebno je napraviti kvantni pomak: od tumačenja tarota trebaju prijeći u življenje tarota.

Živjeti tarot zvuči komplicirano, ali u praksi je znatno jednostavnije. Kada već znate školska značenja karata i imate dovoljno iskustva da znate da karta smrti nema veze s umiranjem niti užasima bilo koje vrste, probajte vježbu za koju uz sebe čak ne morate imati karte: na kraju dana izdvojite desetak minuta i razmislite o dnevnim događajima koje ste proživjeli.

Jesu li se dogodili neki značajniji događaji koji bi mogli imati dubljeg utjecaja na vaš budući život? Pokušajte ih povezati s jednom od velikih arkana.

Pošto je svakodnevica uglavnom ispunjena rutinom, sigurno vam se desilo niz stvari koje biste mogli povezati s malim arkanama. Jeste li imali naporan dan na poslu u koji ste morali uložiti zadnji atom snage (devetka štapova) ili ste ustrajno i marljivo radili na poslu bez ekscesa (trojka diskova)?

Osim ako ste kao Pustinjak izolirani od društva, u tom ste danu imali kontakt s nizom ljudi. Koje dvorske karte svojim karakteristikama odgovaraju osobama s kojima ste provodili vrijeme?

Počnite raditi ovu vježbu i uskoro ćete se iznenaditi koliko vam napreduje poznavanje tarota.

Nazovite telefon našeg tarot centra
064/651 - 652
ili pošaljite sms sa ključnom riječi
TAROT247 na 88 55 55
(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,3,72 KN/sms)
ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700