Nazovite telefon našeg tarot centra
064/651 - 652
ili pošaljite sms sa ključnom riječi
TAROT247 na 88 55 55
(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,3,72KN/sms)
ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700


BLAGDAN VELIKE GOSPE I ANĐEOSKI TAROT

15. kolovoza slavi se Blagdan Velike Gospe ili Uznesenje Blažene Djevice Marije na nebo, jedna od tri najveće svetkovine u čast Marije. Prema tumačenjima katoličke teologije, Marija je uznesena na nebo, dušom i tijelom. Nauk o uznesenju na nebo proglasio je 1950. godine papa Pio XII. Kod nas je to crkveni i državni blagdan, a Marija ima osobito mjesto u srcu hrvatskoga puka i vjernika.

Na taj dan mnoštvo vjernika hodočasti u mnogobrojna marijanska svetišta. Uzimaju na sebe težinu i napor putovanja, kako bi se približili Mariji iz Nazareta, majci Isusa Krista, kako bi je slijedili u svetosti i povjerenju Bogu, ali i dobili zdravlje za obitelj, brak, dijete, ili za nekog bolesnika, ili pak utjehu za svoju dušu. Na Veliku Gospu bezbrojni ljudski stanovi ostaju prazni, a Marijini i Božji puni.

Blagdan se slavi u mnogim državama, ali najviše u Europi i Južnoj Americi. Hrvati su uvijek bili veliki štovatelji Blažene Djevice Marije i njoj su se uvijek u teškim vremenima i trenucima molili za pomoć. Najpoznatija Marijanska svetišta u Hrvatskoj su: Svetište Majke Božje Bistričke, Svetište Majke Božje Goričke, Svetište Majke Božje Trsatske, Svetište Majke Božje Loretske Zadar-Arbanasi, Svetište Majke Božje Sinjske, Svetišta Majke Božje Aljmaške, Crkva Majke Božje Remetske, Svetište Majke Božje Jeruzalemske u Trškom Vrhu, Sv. Marija Snježna u Belcu, Svetište Majke Božje od Kamenitih vrata, Svetište Majke Božje Molvanske, Svetište Gospe Maslinske,Zadar-Balafuža, Svetište Gospe Vrpoljačke i Svetište Majke Božje Kloštarske, Slavonski Kobaš.

U svijetu, najpoznatija svetišta su: Svetište Majke Božje u Lourdesu u Francuskoj, Svetište Majke Božje u Fatimi u Portugalu, Svetište Majke Božje u Međugorju u Bosni i Hercegovini, Svetišta Majke Božje u Czestochowi u Poljskoj, Svetišta Majke Božje u Loretu u Italiji i Svetišta Majke Božje u Guadalupe u Meksiku.

Postoji tradicija jos iz 19..stoljeća da da dan Velike Gospe anđeoski tarot daje vrlo precizne odgovore na pitanja i da toga dana gledanje Tarota,posebno anđeoskoga tarota može dati smjernice za budućnost onim osobama  kojima se otvara anđeoski tarot, jer i Gospa tada svojom ljubavlju gleda na sve nas.

Nazovite telefon našeg tarot centra
064/651 - 652
ili pošaljite sms sa ključnom riječi
TAROT247 na 88 55 55
(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,3,72 KN/sms)
ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700