Nazovite telefon našeg tarot centra
064/651 - 652
ili pošaljite sms sa ključnom riječi
TAROT247 na 88 55 55
(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,3,72KN/sms)
ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700


Slaganje horoskopskih znakova 2.dio

Slaganje znakova

Slaganje znakova

RAKVODENJAK

Ovo dvoje mogu se jako vezati putem neopipljivih stvari. Oboje su vrlo intuitivni, ali svaki na svoj način – Rak osjeća duboko u dušu i polako, dok Vodenjak ima bljeskove spoznaja do kojih dolazi u trenutku. Problemi nastaju zbog toga što je malo praktičnih stvari koje ih vežu u svakodnevnom životu, kao i oko usmjerenosti: Rak uvijek gleda u prošlost, a Vodenjak u budućnost. Ponekad to nije dovoljno za opstanak, osim u snovima.
RAK – RIBE

Odlično se razumiju i imaju sličan temperament. Nerijetko jedno drugome čitaju misli, tako da su povezani i iznutra. Nalaze se oko većine stvari u životu: kako oko emocija, tako i oko doma, umjetnosti, pomaganja drugima. Jedno drugom uzvraća na jednako emotivan način. Ovo je veza za preporučiti. To su jednostavno dvije srodne duše.
LAV – LAV

Odmah u početku ovakve veze važno je podijeliti prevlast i odrediti područja dominacije. Ako se dogovore i budu principijelni oko toga, mogu postati vrlo popularan par koji je obično glavni u društvenom životu. Ako se ne dogovore ili jedno ne poštuje dogovor oko podjele vlasti, nastaje pakao koji prerasta u nadmetanja bez kraja i konca.
LAV – DJEVICA

Djevica voli biti na usluzi jer joj je takva priroda, pa se lako da potčiniti Lavu koji pak voli dominirati. Ipak, s vremenom dolazi do izražaja njena sitničavost koja Lavu ide na živce. Dok Lav žudi za time da ga se hvali, Djevica mu nalazi sve više (obično njemu nevažnih) mana, pa tu može puknuti. No ako to izostane, veza može opstati tako da Lav zapovijeda, a Djevica sluša uživajući u njegovoj toplini..
LAV – VAGA

Ovo je obično galmourozan par koji jako drži do društvenog života. Lavu je važno da ima publiku,  a Vagi su uvijek potrebni drugi da bi potvrdila svoj identitet. Jedno drugo nadopunjuju i razumijeu takve svoje potrebe za ljudima. Nije par koji će se zabiti u kuću, nego onaj koji će izlaziti ili biti na pozornici. Uspješno.
LAV – ŠKORPION

Kad se sretnu dvoje jake ličnosti, obično o njima ovisi da li će i kako nastaviti dalje. Budu li se poštovali i uvažavali, moguće je razviti vrlo snažnu vezu koja doduše može imati svoje uspone i padove, ali ih samokontrolom znaju i nadvladati. Oboje emacipirani i strastveni na svoj način, svakako su primijećni od drugih. Ako im ne ide, to priznaju, prihvaćaju i svatko ode na svoju stranu. Zrelo.
LAV – STRIJELAC

Kad se upoznaju, obično sve kreće spontano, a u cijleoj priči nimalo ne nedostaje strasti. Otvoreni, topli, srdačni i spremni za razna poduzimanja brzo se zbliže i razvijaju dinamičnu vezu. Nerijetko su u pokretu i sudjeluju u raznim događajima. Njima nikad nije dosadno. Lav ponekad voli vladati, ali Strijelac to tako ne doživljava, pa veza ide dalje. Vole život, putovanja, sport i javnost.
LAV – JARAC

Prvi voli vladati kraljevski, a drugi despotski. Sve ovisi o tome koliko je netko Lav, a koliko Jarac. Ako psotoje planete u natalnim kartama koje su u međusobno dobrim aspektima iz drugih znakova, moguća je kvalitetna veza uz uvjet obavezne podjele vlasti. Ako spomenutih aspekta izostane, obično se ni ne zbliže, nego svatko ima svoju priču u kojoj on vuče konce.
LAV – VODENJAK

Kad ih ugledate, kao da nešto svijetli. Simbol Lava je Sunce, a Vodenjaka oblak. Jedno pokraj drugog obično još više dođe do izražaja, pa dobiva priliku pokazati svoju individualnost i biti ono što jest. Radi se samo o tome koliko će se otvoriti jedno prema drugom. Ako u tom uspiju, shvatit će da se savršeno nadopunjavaju premda su različiti. Ako su zatvoreni, ući će u fazu mnogih nesporazuma i udaljiti se svatko na svoju stranu.
LAV – RIBE

Ovakve veze nerijetko opstanu dulje vrijeme jer Ribe traže zaštitu, a Lav je taj koji ulijeva povjerenje, nudi toplinu, neku sigurnost i optimizam. Što je Riba uplašenija, to će se više vezati za Lava. No isti ponekad zna biti i grub, pa osjetljivoj Ribi to može zasmetati. No ona zna kako oprostiti, pa se veza nastavlja i dalje. Smetnje također mogu nastati jer Lav jednsotavno ne može dokučiti neke Ribine suptilne spoznaje.
DJEVICA – DJEVICA

Njihov dom obično sliči pravoj apoteci. Svatko ima svoj ormarić, svoje bočice, svoje sitnice za koje bi se netko treći pitao čemu uopće služe. Dobro se razumiju i mogu ući u beskonačni labirnit analiza svega i svačega. Tek ponekad shvate da od drveta ne vide šumu. Mogu im izmaknuti bitne stvari u životu. Vole li živjeti u zatvorenom svijetu sitnica, dobro je. No ponekad osjećaju da nešto nedostaje. Spontanost.
DJEVICA – VAGA

Ovo dvoje uvijek je skockano, pa izgledaju kao da su došli s modnih pista. Ponekad proradi taština, ali više ona površna, pa se nadmudruju oko sasvim nebitnih stvari. Jako polažu pažnju na sitnice ili na vanjštinu, pa im u odnosu nedostaje ono bitno, životno ili jednostavno nešto duboko. Kad poslije prepoznaju da im je odnos površan, pokušavjau ga produbiti nečim njima važnim. Ponekad uspiju, a ponekad ne.
DJEVICA – ŠKORPION

Strastveni Škorpion rado će zavesti Djevicu, a lukava Djevica lako će ugađati Škropionu. Da bi uspjeli, važno je da budu iskreni i da ne igraju igrice. Tad će svatko znati kako se ponašati, a u svemu će biti spontanosti i uživanja. Tu će Škorpion malo dominirati, ali Djevici to odgovara, jer se uz istog osjeća sigurnijom i zaštićenijom.
DJEVICA – STRIJELAC

Dok Djevica analizira, Strijelac generalizira, pa je malo vjerojatno da će se dobro razumjeti na dulje staze. Ponekad se uspješno spoje, ali ubrzo dolazi do izražaja različitost temperamenata. Ono što je Djevici važno, Strijelcu obično ne znači ništa. Stoga će lako otići svojim putem. Veza može uspjeti ako oboje imaju neke planete u drugim znacima, a u međusobno dorim aspektima. No i tad se moraju više uvažavati.
DJEVICA – JARAC

Ovo dvoje su odličan par za konkretna poduzimanja u životu i za stvarni život. Jarac ima dobar plan, a Djevica dobre analize, pa kad se spoje, ostvaruju bilo domaćinstvo, bilo posao, bilo obitelj. Važno je da su im ljubavne planete međusobno kompatibilne, tako da u vezi bude i dovoljno emocija. Jedno druge slijede i nadupunjuju. Za njih nema prepreka koje ne bi mogli svladati.
DJEVICA – VODENJAK

Jednoj Djevici koja voli sigurne sitnice i stabilnost, Vodenjačka otvorenost mogla bi zasmetati. Ipak, najjače povezanice između njih mogu nastati na intelektualnom planu, jer su oboje bistri i rado će razmijeniti niz inventivnih ideja. Bude li im to dovoljno ispunjavajuće za vezu, dobro je. No obično trebaju dosta poraditi na ostalim razinama svog odnosa, a za to treba truda i strpljenja.
DJEVICA – RIBE

Za neke je ovo dubioza, a za neke raj. Veza obično počinje diskretno uz tajanstvene poglede. Problem je tko će napraviti prvi korak, pa se ponekad dogodi da unatoč međusobnoj naklonosti, do zbližavanja ni ne dođe. Ako se to ipak dogodi, ubrzo otkrivaju jedan unutrašnji svijet koji je različit, ali poput jina i janga – na svako pitanje jednog, onaj drugi ima odgovor. I ovdje je ključ uspjeha veze u otvorenosti i hrabrosti.
VAGA – VAGA

Oboje lijepi, društveni i uvijek spremni za ljubav. Sve može ići odlično dok na dnevni red ne dođu neke konkretne stvari i odluke. Tad ponekad dođe do izražaja obostrana lakomislenost i neodlučnost, pa uđu u fazu vječnog preispitivanja i nadmudrivanja. Može proraditi i taština. Ipak, ako su zreli i shvate da im je potreba za ljubavlju najvažnija, mogu to nadvladati i veza se diže na još višu i kvalitetniju razinu.
VAGA – ŠKORPION

U početku sve može izgledati bajno. Jedna šarmantna Vaga lijepo pristaje uz dinamičnog Škorpiona. No isti ima potrebu vezati i kontrolirati stvari, a Vaga je nerijetko otvorena za ljude, ljubazna i pomalo lakomislena. To Škropiona može naživcirati, jer stalno mora ulagati napore da provjerava i usmjerava stvari na čvršći put. Ako proradi i ljubomora, eto problema. Vaga je društvenija i neće odustati od površnih kontakata s ljudima.
VAGA – STRIJELAC

Oboje su otvoreni za ljude i događaje, stoga lako slijede jedno drugo. Obično su u pokretu, na putovanju ili među ljudima. Ne sjede kod kuće, nego uživaju u društvenom životu. Stoga često opstaju zajedno, ali nisu domaćinski par. Ako imaju djecu, potiču ih na samostalnost i otvorenost. Ponekad zanemaruju konvencionalna pravila, pa drugima mogu izgledati kao par stranaca koji su stigli odnekud izdaleka. No kulturni su.
U posljednjem nastavku otkrivamo suštinu odnosa od Vage i Jarca do Ribe i Ribe.

 

Nazovite telefon našeg tarot centra
064/651 - 652
ili pošaljite sms sa ključnom riječi
TAROT247 na 88 55 55
(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,3,72 KN/sms)
ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700